"Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογιάννης
Συνήγορος του Παιδιού: 40% των παιδιών απειλούνται από τη φτώχεια εν έτει 2016

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Κουκλοθέατρο «ΦιλΦαρί» «Ο Μήτρος και ο Τζίμης» στο «Σινέ Παράδεισος» (Ζάππα 4, Κορυδαλλός) Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Κουκλοθέατρο «ΦιλΦαρί»
«Ο Μήτρος και ο Τζίμης»
στο «Σινέ Παράδεισος»
(Ζάππα 4, Κορυδαλλός)
Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017
ώρα 7:00 & 8:30μ.μ.
Γενική είσοδος 5€



Με τη βοήθεια της Κινηματογραφικής Λέσχης Κορυδαλλού, o "Σινέ Παράδεισος" αποτελεί πλέον το σήμα κατατεθέν του Κορυδαλλού στον τομέα του πολιτισμού και εξακολουθεί πάνω από μια εικοσαετία, να συγκεντρώνει ένα πολυπληθές κοινό που αναζητά ποιοτική ψυχαγωγία...


Ποιότητα, τέχνη και ψυχαγωγία, θα δώσει το Κουκλοθέατρο «ΦιλΦαρί», σε μικρούς και μεγάλους θεατές, την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, και ώρα 7μ.μ. & 8:30μ.μ., στη θαυμάσια και κλιματιζόμενη αίθουσα του «Σινέ Παράδεισος» (Ζάππα 4, Κορυδαλλός), με την παράσταση «Ο Μήτρος και ο Τζίμης».
Είναι ένα έργο βασισμένο στο μύθο του Αισώπου «Ο ποντικός του αγρού και ο ποντικός της πόλης».

Ο Φίλιππος Φέρτης έγραψε και σκηνοθέτησε το έργο και μαζί με την ηθοποιό Μαρία Τοκμάκη εμψυχώνουν τους ήρωες της παράστασης.
Τις κούκλες και τα σκηνικά δημιουργήθηκαν από την ταλαντούχα σκηνογράφο Ιωάννα Κατσιαβού, τα κοστούμια επιμελήθηκε η Μαρία Λίγγρη ενώ τη μουσική επιμέλεια και ενορχήστρωση ο Μπάμπης Χαρίτος.
Στην έναρξη της παράστασης ακούγεται η φωνή του Γιάννη Φέρτη ως Αίσωπος.
Η ηχογράφηση έγινε στο στούντιο Incognito Sound.

Η παράσταση απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.
Γενική είσοδος: 5 ευρώ


Σας ευχαριστώ

Φίλιππος Φέρτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου