"Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογιάννης
Συνήγορος του Παιδιού: 40% των παιδιών απειλούνται από τη φτώχεια εν έτει 2016

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Προσωρινή λύση για την ακτοπλοϊκή γραμμή των νησιών Β. Αιγαίου

 


 Με το πλοίο «Νήσος Μύκονος» δυο φορές την εβδομάδα θα εξυπηρετούνται τα νησιά του Β. Αιγαίου ενώ χωρίς σύνδεση παραμένει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.   

Το δρομολόγιο της άγονης γραμμής Πειραιάς-Σύρος-Μύκονος-Έβδηλος- Καρλόβασι-Βαθύ-Χίος-Μυτιλήνη-Λήμνος-Καβάλα και επιστροφή με το πλοίο «Νήσος Μύκονος» ξεκίνησε η Hellenic Seaways με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα. Το εισιτήριο του πλοίου θα κοστίζει 93,8 ευρώ για το πλήρες δρομολόγιο ενώ δεν έχει αποκατασταθεί η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Μετά απο τρεις εβδομάδες ελλιπών και προβληματικών ακτοπλοϊκών συνδέσεων των νησιών του βορείου Αιγαίου με το Πειραιά και τη Βόρεια Ελλάδα δίνεται προσωρινή λύση καθώς η ανάθεση της γραμμής θα διαρκέσει για τρεις μήνες ενώ στη συνέχεια θα προκηρυχθεί νέος διεθνής διαγωνισμός.

πληροφορίες και ρεπορτάζ απο:
Δημήτρης Φιλιπποπολίτης - Ικαριακή Ραδιοφωνία 93,2 και alterthess.gr

- δε'ιτε: http://stokokkino.gr/article/11902/Prosorini-lusi-gia-tin-aktoploiki-grammi-ton-nision-B-Aigaiou#sthash.Ma7y7rdD.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου